tag:blogger.com,1999:blog-8488604271801896713.post7449534755998198956..comments2023-07-30T05:34:05.193+03:00Comments on Hungry Girl in Athens: Το Πιλαφάκι με τα Λαχανικά και την τριμμένη ΦέταAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/01372582864733115221noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8488604271801896713.post-20963585845563420922014-03-13T21:04:31.727+02:002014-03-13T21:04:31.727+02:00Θα το χρονομέτρησω την επόμενη φορά να σου πω! Κι ...Θα το χρονομέτρησω την επόμενη φορά να σου πω! Κι εμένα μου πήρε μερικές φορές, συνήθως δε το σβήνω τελείως το μάτι, το αφήνω στο χαμηλότερο δυνατό και ανά 2-3' ανακατεύω λίγο μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό! Όλα αυτά φυσικά γιατί βαριέμαι ένα έξτρα σκευος, το σουρωτηρι! :p ήμουν στο Cardiff για ένα χρόνο για σπουδές και ήθελα να στο πω κάποια στιγμή να ανταλλαξουμε εντυπώσεις μιας που εσυ εχεις ζήσει εκεί! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01372582864733115221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8488604271801896713.post-31204150508391687552014-03-13T19:07:37.423+02:002014-03-13T19:07:37.423+02:00Κάτι κάνω λάθος με το ρύζι.. το βράζω για 10 λεπτά...Κάτι κάνω λάθος με το ρύζι.. το βράζω για 10 λεπτά τούλαχιστον.. <br />Μου αρέσει να είναι σπυρωτό αλλά όλο κολλάει αν δε το σουρώσω, γενικά δε το πετυχαίνω. Ωραία ίδεα των λαχανικών και για τραπέζι! Ήσουνα Αγγλία? που?Eleana-My Home My Memorieshttps://www.blogger.com/profile/18118628530510728794noreply@blogger.com